Denne Facebook-konkurrenceide lokker dine kunder til at tage billeder af sig selv, der interagerer med dine produkter / tjenester, eller mens de er på en af ​​dine murstenmørtelsteder. Det ligner # 1, fordi det skaber en personlig anbefaling / testimonial for din virksomhed, men har både en stor fordel og ulempe:

Fordel: Et billede giver overbevisende bevis for, at du anbefaler et firma og dets produkter, da du enten skal have købt et produkt / en tjeneste fra virksomheden eller har besøgt en af ​​dens placeringer.

Ulempe: En deltager skal allerede have købt dit produkt / service eller besøgt en af ​​dine placeringer, hvilket er en høj adgangsbarriere.

For at denne type konkurrence skal lykkes, skal du allerede have mange kunder og fans på din Facebook-side. Hvorfor? Kun en moderat procentdel af dine kunder vil se eller komme ind i din konkurrence. Og for at komme ind skal de tage sig tid til at tage et billede af sig selv, der gør noget meget specifikt. Dette igen vil reducere antallet af villige deltagere i din konkurrence.

For at få et vellykket afkast af din investering (antal kundeemner) fra denne konkurrence, vil jeg kun anbefale at bruge denne konkurrenceide, hvis du har mindst 5.000 lignende på din Facebook-side. Dette vil give dig nok poster til at gøre konkurrencen engagerende og lokke folk til at dele med deres venner for at få flere stemmer end nogen anden indgang for at vinde.

Hvis du har mindre end 5.000 Facebook kan du ikke bekymre dig! Jeg vil anbefale at bruge Facebook contest idé # 1: Det vil give dig et ton af indgange og produkt anbefalinger ved at gøre det meget nemmere for folk at komme ind.

Du kan køre denne type konkurrence ved hjælp af en Facebook Contest App som Wishpond’s Photo Contest App. Ligesom med konkurrence nr. 1 kan du bruge indbygget afstemning på indtastninger for at bestemme vinderen. Deltagere vil blive drevet til at dele så meget som muligt med deres venner for at få den højeste stemmeantal.

Content Protection by DMCA.com